Tack för i år och Gott Nytt År!

Ring, klocka, ring

Vi ringer in det nya året och ringer samtidigt ut det gamla året. Ett år som för oss bland annat inneburit att en dröm blev förverkligad.  För att skriva en egen bok var något som vi drömt om. Att få se vår bok i handen på hästägare, eller komma ut till ett stall och se den ligga på stallgolvet för att någon precis har använt den. Det gör oss lyckliga.
För hästar skadar sig och kan då vår bok hjälpa hästägaren att hjälpa sin häst då har vi nått vårt mål. Och vi har fått höra många berättelser om hur vår bok hjälpt hästägare som stått ute i stallet och bara tänkt. Vad ska jag göra?
Vi vet till exempel att kapitel 4 fråga 4 har hjälpt en hästägare. Kvinnan som hörde av sig berättade att hon följt alla steg i vår bok och att det senare på hästkliniken konstaterades att hennes häst hade fått nackspärr.
Kapitel 6 och fråga 11 har hjälpt en annan hästägare att komma vidare i utredningen med hennes häst.
En annan fråga som flera hört av sig om är fråga 5 som handlar om en ryttare som plötsligt hamnar på fel sittben när hon rider.

Den här listan kan göras lång och vi vill verkligen tacka alla er som tar er tid och hör av er till oss med era berättelser.  Fortsätt med det!

Och vi vill också passa på att tacka alla er som hjälpt oss och gjort den här resan möjlig.
För utan er hade det varit svårt. Ensam är man absolut inte stark och vårt mantra under hela vår resa har varit ”tur att vi är två”. Vi är lagspelare och vi är så glada över att ha så många i vårt lag.
Tusen tack till alla

ryttare som ridit fram och tillbaka i ur och skur.
hästar som tålmodigt promenerat uppför och nedför stigar.
ni som delat med er av era hästberättelser.
våra återförsäljare som gör ett strålande arbete.
som hjälp oss och delat vår resa.

Gott Nytt År!

Ring klocka ring
Skjut inte, skjut inte raketer