RehabHorse 1 vår Tvärsöverbok började säljas!

Igår var det äntligen dags för oss att åka ut och leverera vår bok, RehabHorse 1. En bok som föddes ur alla frågor som vi fått genom åren från oroliga hästägare som haft skadade hästar eller hästar som ”bara börjat bete sig annorlunda”. I boken kommer våra läsare bland annat att hitta frågor om diffusa svullnader, snubbliga hästar, sneda täcken och klonkande ljud i hästens bakben. Men här finns även en fråga från en ryttare som plötsligt hamnar på fel sittben när hon rider och en fråga om en hopphäst som ”smiter från hinder”.

Dagens första besök gick till Husaby Hästklinik. Där kommer RehabHorse 1 att finnas tillgänglig för Husaby Hästkliniks kunder samt alla andra som vill bläddra i den och köpa den.

Sedan bar det av till Skara Hästsport, en stor och trevlig hästbutik. Även där kommer hästintresserade att kunna bläddra i vår bok och köpa den om de vill. Samtidigt som vi pratade med Helena Korduner på Skara Hästsport gjorde tidningen Ridsport en intervju med oss. Se nedan.

Dagen avslutades med ett besök hos vår webbdesigner Alice ”AlizonWeb” och hennes assistent Rut. Alice har hjälpt oss under hela resan och varit mycket tålmodig när vi har bollat olika idéer fram och tillbaka med henne.

Mellan allt det här hann vi även leverera ut ett antal förbeställda böcker och signera böcker ”live” till nya kunder.

Charlotta och Åsa