Full fart i Göteborg.

Nu har vi varit med vid flera olika tävlingar och vi har även varit inbjudna att prata häst i andra sammanhang. Och vi tycker att det är lika spännande och roligt varje gång som vi får möjlighet att möta er ”hästentusiaster” som vill veta mer om vår bok, prata häst med oss eller ”bara” berätta för oss vad ni tycker om vår bok.

Förra helgen var det stora tävlingar i Göteborg. Det var hästfest och lördagen var start för oss i montern och det var full fart redan från morgon. Vi mötte nya och gamla ansikten och det var jätteroligt att få träffa alla er! Vi hade även besök av många som arbetar med hästar. Det var flera terapeuter, massörer samt en och annan veterinär som kom in och pratade häst med oss. Många var väldigt positiva och flera tyckte att det var det var perfekt bok som kunde användas i vardagen. Eller som en erfaren terapeut konstaterade
– Den här boken kan alla ha nytta av. Man behöver inte ha en skadad häst för att läsa den. Den är ju bra både för den förebyggande träning och i det vardagliga livet men hästar.

 

 

Total Lycka, efter en lyckad förmiddag i Göteborg.

Vi får som sagt var ofta fina kommentarer om vår bok och vi blir alltid lika glada när vi får höra att vår bok varit till hjälp. När vi sedan fick höra en lite ovanlig och gullig kommentar om hur vår bok kom till nytta bestämde vi oss för att göra en ”RehabHorse lista”, en lista där vi delar med oss av det vi hör från er. Därför håller vi på och tittar igenom allt som ni har skrivit och ställer samman med de kommentarer som vi fått personligen. Nästa inlägg kommer alltså att vara ”från alla er”.

Så har du något som du vill ska komma med på vår ”boklista”, hör av dig.  Vill du inte skriva här så kan du kontakta oss vi mejl eller skicka ett pm.

 

Stort tack till alla er som köpt vår bok och tack till alla er som tog er tid och kom förbi och pratade häst med oss i Göteborg!

Charlotta och Åsa