En lyckad hästfest!

Stort tack till alla er som tog er tid och kom förbi och pratade häst med oss förra helgen!


Det är alltid lika roligt att prata med andra som brinner för hästar precis lika mycket om vi gör. Roligt även att ni som redan köpt boken kom förbi och berättade hur nöjda ni var med den. Det värmer hjärtat.

Vi fick en del frågor från er och vi kommer att ta upp några av dessa under nästa år. Första frågan som vi genast tog till oss var den om virvlar under sadelgjorden. Hur hårt kan man spänna gjorden och kan hästen få problem om gjorden sitter fel? Och hur märker man det i så fall?
Lite av det här kommer vi att ta upp i januari inlägget. Har din häst haft problem med sadelgjorden eller fått problem på grund av sadelgjorden? Hör av dig till oss och berätta.

Vi kommer även att ha en intervju med Marie Ring som blev nominerad och vann vår tävling ” från skadad till frisk häst”.  Hennes häst fastnade och blev hängande med sitt högra bakben över en boxdörr. Hästen fick ett stort sår och var illa skadad och det var oklart om hon skulle överleva. Men Marie kämpade, hon gav inte upp och med hjälp av goda vänner och Strömsholm Hästklinik är nu Lady under igång sättning. Det här är en solskenshistoria.

Trevlig andra advent!

Charlotta och Åsa

 

Nu är det full fart i vår tomteverkstad och Nissarna skickar böcker varje dag!Ska du önska dig en bok eller köpa en till en vän? Beställ boken i boken nu!

Mulle och hans bror har bror firar Lucia.